Clínica a Barcelona
C/ Sepúlveda 77, Baixos
Truca'ns i informa-te'n
93 325 46 68
Envia'ns un email
info@neocorpo.org
Horari de visites
Dill. a Div. de 9h a 21h

Escola d'Esquena

És la base de la nostre Teràpia Activa. És un mètode propi, integrat per tècniques respiratòries, de reeducació postural i tonificació abdominal, gràcies al qual els nostres pacients assoleixen la capacitat d'autotractar-se, aprenent exercicis de manera fàcil y progressiva. Les sessions són sempre en grup reduït, per assegurar l'atenció constant sobre l'execució tècnica dels exercicis. Estiraments actius, estiraments passius, autoelongacions i hipopressius, són algunes de les tècniques que composen el nostre mètode.

escola esquena barcelona

powerback barcelona

Powerback

És l'evolució de nivell de l'Escola d'Esquena. Té la mateixa finalitat terapèutica, però adaptada als pacients que ja han assolit els objectius de l'Escola d'Esquena i volen seguir evolucionant. Els fonaments són els mateixos, tot i que la intensitat dels exercicis és més gran i la despesa energètica que suposa pels pacients és també més important. Posem més èmfasi en el treball de força abdominal i de cadenes musculars i evolucionem cap a exercicis de reeducació postural més complexos que requereixen d'un estat de forma determinat.

Txi-Kung

El Txi-Kung, es pot traduir com "el treball de l'energia vital" o l'art de fer circular l'energia de la manera més adequada a la finalitat amb la qual es practica. És una teràpia que prové de la medicina tradicional xinesa, es pot practicar amb el cos quiet o en moviment i pot involucrar patrons prefixats o no. Per a comprendre millor en què consisteix, podem definir el Txi-Kung com un conjunt d'exercicis de respiració i moviment, amb benefici per a la salut gràcies a la pràctica d'exercici físic i l'educació de la respiració. És considerada una pràctica de baix impacte per la qual cosa pot ser practicada per persones de qualsevol edat.