Clínica a Barcelona
C/ Sepúlveda 77, Baixos
Truca'ns i informa-te'n
93 325 46 68
Envia'ns un email
info@neocorpo.org
Horari de visites
Dill. a Div. de 9h a 21h

Estrenem pàgina web!

Benvinguts tots/es

Estrenem pàgina web!

Estar més aprop dels nostres pacients i atendre les seves inquietuts i necessitats pasa també per estar el máxim d’accessibles a la xarxa. Es un aspecte del nostre centre que volem cuidar de manera especial.

No només serà un punt d’informació dels serveis, horaris i novetats, on podreu consultar i veure els canvis que poguem anar introduint, si no que volem que en ell trobeu, tot un seguit d’ informació, artícles, guíes saludables i consells, que us siguin útils en el vostre dia a dia.

El Vehícle per tot això serà la pàgina de novetats i notícies, en ella de manera periòdica podreu trobar articles escrits per nosaltres on després de llegir-los podreu adreçar-nos els comentaris o preguntes que creieu convenients. Us respondrem i ampliarem la informació gràcies a la vostra participació.

Ens agradaria que ho pogués utilitzar qualsevol persona, els nostres pacients per suposat, però també qualsevol altre usuari de la xarxa que necessiti orientació sobre temes de salut. Com diem sempre ens considerem precursors de salut i quina millor manera d’arribar a tothom que les xarxa.

La nostre pàgina estarà també vinculada amb les xarxes socials com instagram i faceboock, allà complementarem la informació amb enllaços d’altres pàgines que us puguin ser d’interés vinculades amb els nostres serveis.

Esperem que la pàgina us sigui d’utilitat. Estem oberts a qualsevol suggerència que vulgueu fer per millorar-la.

Salutacions a tot/es